Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

υποταγή συνειδήσεων

Σκέφτομαι την υποταγή συνειδήσεων; τι είναι και ποιοι εμπλέκονται σε αυτό;
βασικά είναι παγκόσμιο φαινόμενο,που λειτουργοί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεοράσεις και εφημερίδες. όπου μας παραπληροφορούν και σκηνοθετούν ειδήσεις.ακόμα και με της ταινίες που θα μας δείξουν,της διάφορες εκπομπές,ακόμα και με της διαφημίσις παίζουν με το υποσυνείδητό μας.
σε αυτό το παιχνίδι υποταγής τον σκέψεών μας εμπλέκονται πολιτικά και θρησκευτικά πρόσωπα,
ένας ιστός που ξεκινά από τον πρώτο πολίτη του Κράτους και τον ακολούθων του,
όπου με την συνεργασία τον καναλιών της τηλεόρασης μας δείχνουν οτιδήποτε ανούσιο με σκοπό να ξεχνάμε την ψεύτικη κρίση που δημιούργησαν να ζήσουμε εμείς και η επόμενες γενιές.
αυτό βέβαια δεν ισχύ και για της γενιές τον πλουσίων που με τον δικό μας ιδρώτα,και χρήμα θα καλοπερνάναι μέσα στην χλιδή και την ακολασία ενώ εμείς θα ζούμε την μιζέρια την φτώχεια και την πείνα.
Θα μπορούσανε να χαρίσουν όλα τα δάνεια και να δώσουν στην αγορά μπόλικο χρήμα.
Αλλά τότε ναι θα ήμασταν όλοι η άνθρωποι καλά και χωρίς τον καπιταλισμό.
 Θα αναφέρω ένα μικρο παράδειγμα,Ας υποθέσουμε πως η κυβέρνηση της Ελλάδας για να κάνει τους Έλληνες πολίτες να ξεχάσουν για λίγο την κρίση, πληρώσανε ανθρώπους ώστε να μας δώσουν μια Τζούλια αλεξανδράτου και ένα πορνό ώστε να ασχοληθούμε με αυτό κι όχι με τα ζητήματα του Κράτους,και την οικονομική κρίση.
Με λίγα λόγια,αυτά ειναι εγκλήματα κατά του λαου.
Προσοχή μας έχουνε όλους ρομπότ με μια και μόνο σκέψη,να πατήσουμε επί πτωμάτων για το χρήμα.
κι εδώ ρωτάω.Έτσι πρέπει να είναι η ανθρωπότητα;
σίγουρα όχι,κι ομος όσο υπάρχουν τα τηλεοπτικά κανάλια,το ίντερνετ,και όχι μόνο, θα παραμείνουμε ρομποτάκια.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν της τηλεοράσεις και αυτά που μας δείχνουν ,
όσο υπάρχουν αυτοί που καταπίνουν το Χρυσό χάπι της τηλέευτυχίας που υποκύπτουν στα θελήματα τον πολιτικών,και τον παπάδων πως να παη μπροστά η ανθρωπότητα.
ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΆΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΆ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ!
Ακόμα και η θρησκεία παίζει τον δικό της ρόλο στην γαλουχία τον ανθρώπων,και η περισσότερες μας λένε πίστευε και μη ερεύνα,απλά πίστεψε στο παραμύθι που θέλουμε για να μπορούμε να σε ελέγχουμε καλύτερα,όσο πιο πιστός δούλος είσαι τόσο το καλύτερο για την εξουσία.
Άβουλα όντα ανίκανα πλέον να αντισταθούν σε όπιον δίποτε εκμεταλλευτή,και έτσι έχουμε γεινη,ο κάθε ένας μας είναι ένα ασήμαντο και άβουλο πιόνι στην πολιτική σκακιέρας που μας έχουνε επιβάλει να ζούμε.
Ναι ζούμε μια δικτατορική υποτιθέμενη δημοκρατία,μια δημοκρατία χωρίς Ελευθερία,αφού αλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Κλίνοντας διότι με βαρεθήκατε.λέγω πως ο τελευταίος πόλεμος που θα έπρεπε να γείνη να είναι ταξικός,όλοι ενωμένοι ενάντια στην κρατική τρομοκρατία που μας έχουν επιβάλει,διότι ο καπιταλισμός δεν είναι λύση είναι καταπίεση τον ελευθεριών μας,και έγκλημα κατά του λαου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: