Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

politik system.

Με τρελαίνει που λένε ότι με την σκληρή δουλειά πας μπροστα τι μας λες μορε η μενεγάκη δουλευη σκληρά για να πληρώνεται χιλιάδες euro ημερησίως; η δουλειά δε σε κάνει πλούσιο πρέπει να είσαι στα κολπα και να αποχαυνώνεις καλά τις μάζες,να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη να του δίνεις αυτό που θέλει.γιατί να ξεσκίζομαι εγώ "8ωρες" για 700 "ψορο" euro,κι αυτή να παίρνουν εκατομμύρια.;;;;
λοιπόν,δικηγόροι γιατροί δικαστές μπάτσοι πολιτική εφοπλιστές μεγαλοκαρχαρίες όλη είναι εναντια στα δικαιώματα μας και δεν παίρνουμε χαμπαρη .ΟΞΟ ρε καθάρματα ληστές  του ιδρώτα του εργαζομενου mas φορολογούν για να φάνε αυτή και οι "οικογενιεστους".δεν ντεπονται η ξετσίπωτη και συνεχώς [γαμάνε]εμάς για να βολευτούνε. Εναντιωθείτε βγείτε από το καβούκι σας και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ρε κωθώνια,ξυπνήστε από το λήθαργο,ξεράστε το χρυσωμένο χάπι τον ,M.M.E. που μας κοιμίζει.
Ξεκινώντας από τους πρώτους πολίτες του κράτους,τους πολιτικούς μας. επαγγελματίες ψεύτες,λειτουργούνε ύπουλα,"εβραιοφιλι" και σιωνιστές,ανθέλληνες.Έχοντας παρατρεχάμενους και φερέφωνα,μα κι αυτούς που ελέγχουν τα φερέφωνα.
ΜΠΑΤΣΟΙ σε πιάνουν με μια δικαιολογία.είσαι παράνομος,και σε βάζουν μέσα για να μπορέσει να δουλέψει ένα ολόκληρο σύστημα από δικηγόρους,δικαστές,εισαγγελείς, k.t.l
M.M.E. μέσο του συστήματος ώστε να κοιμίζει μα και να ελέγξει τι μάζα.
ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι σας πασάρουν τα κανάλια. προσοχή στους δήθεν επαναστάτες, δεν αφυπνίζουν,"επαναπαυουν" τα ανήσυχα πνεύματα ώστε να μη "επαναστατόυν.
τώρα θα μου πείτε τι φωνάζεις; επειδή είσαι έχω από τι μάσα; ναι αλλα κιάν έμπαινα στα κόλπα,από μέσα θα μπορούσα να φωνάξω περισσότερο.Αυτόν το ρολο έχουν αναλάβει μερικοί, p.x. λαζόπουλος.,κάνει καλά τι δουλειά του. Όσο τα λέει αυτός δεν επαναστάτη κανένας. και για τι να επαναστατήσει όλη βολεμένοι είμαστε. Μας αρέσει να τα λέμε μα μόλις πιάσουμε την κουτάλα γινόμαστε χειρότερη από αυτούς που βρίζουμε. είδες ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. κουφάλα άνθρωπε. καλά έλεγε ο νικόλας άσημος αφήσαμε τους εαυτούς τους ιδιους μαςμες το "γλιοδικο" περίβλημα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: