Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ.

Μας έχουνε τρελάνει με τα τέλη Κυκλοφορίας,μάλλον τέλη ταλαιπωρίας είναι για τους περισσότερους.
Μας λένε ότι τα παλαιά αυτοκίνητα είναι ρυπογόνα και θα πρέπει να πληρώσουμε το αντίτιμο.
Τώρα μάλιστα ,εάν πληρώσουμε το πρόστιμο παλαιότητας Πάυει να μας ενδιαφέρει εάν το αμάξι είναι παλιό και ρυπαίνει το περιβάλλον.
Σε αυτήν την περίπτωση που είναι το ενδιαφέρον της πολιτείας;
Που είναι τα ισχυρά κίνητρα που θα έπρεπε να μας δώσουν ώστε να μπορέσουμε να αποσύρουμε τα ρυπογόνα αμάξια από την Ελλάδα,και να έχουν όλοι ένα μη ρυπογόνο;
Το περιβάλλον ομως είναι το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει,αντιθέτως το πως θα μας απομυζήσουν χρήματα για να γεμίσουν τα ταμεία τους είναι σκοπός της Ζωής τους.
ΑΥΤΌ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ένα πολύπλοκο μα καλα οργανωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Όταν εκατοντάδες βιομηχανίες και μεγαλόεργοστάσια μολύνουν την ατμόσφαιρα,όταν τα λύματα πετιούνται στης θάλασσες,όταν υπάρχουν χημικά και ραδιενεργά απόβλητα,,στα παλαιά αμάξια κολλάμε;
Λες και άμα αποσυρθούν τα παλιά, από την κυκλοφορία θα σώσουμε το περιβάλλον.Ουτε το περιβάλλον σώζεται ουτε η οικονομία, με τα σούργελα που μας κυβερνάνε.
Άλλο ένα τέχνασμα λοιπόν της κυβέρνησης ώστε να μας ξαλαφρώσει χρήμα.

ΟΙ Έλληνες που δώσανε τα φώτα του πολιτισμού είναι απολίτιστοι,μια αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους, αυτό μου θυμίζει.

Με τον ένα η τον άλλο τρόπο μας έχουν δεμένους σε ένα φαύλο κύκλο απάτης, αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης.
Σε ένα κύκλο όπου ξοδεύονται εκατομμύρια στην τηλεόραση ώστε να αποχαυνώνεται η μάζα και να μην επαναστατεί,όλα ψεύτικα,όλα στημένα,μα όλα καλα μελετημένα από εντελώς άρρωστα μυαλά που θέλουν το κακό της ανθρωπότητας.
Όπως παράδειγμα με τα εμβόλια τα οποία χωρίς να δοκιμαστούν σε ανθρώπους βγήκαν σε κυκλοφορία,με πιθανό σενάριο την αλλεργική αντίδραση από τους οργανισμούς που το δέχονται.Σίγουρα δεν είναι ένα απλό εμβόλιο και σίγουρα κρύβει κινδύνους,μας αποδυναμώνουν και ο οργανισμός μας δεν αποκτά αντισώματα.
Με τα μεταλλαγμένα,και τα υβρίδια που καταναλώνουμε μέσω τον τροφών μας, αβιταμινώνουμε το σώμα μας,έτσι ώστε να είμαστε πιο φιλάσθενοι στην όποια δήποτε ασθένεια.
ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ.

1 σχόλιο:

Άθεος είπε...

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αλλοτριωθεί τελείως!
Είμαστε αποξενωμένοι και η εξουσία μας εξουσιάζει όπως την συμφέρει καλύτερα.
Ποιος αντιδρά;
Το θέαμα στην tv μετρά! Δεν ξεκολλάμε από πάνω της! Σπίτια χωρίς βιβλία, άνθρωποι χωρίς προβληματισμό.
Περίμενε και χειρότερα!