Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σκέψης

Ανθρωπόμορφα τέρατα,σάπια μυαλά με εγκληματικές προθέσεις,εκμεταλλευτές του μόχθου τον απλών ανθρώπων.
Ναι αναφορά σ' αυτά τα γλοιοδικά θηρία,τους Εβραίους μασόνους και σιωνιστές.
Αυτοί δημιούργησαν την σάπια κοινωνία και μας έχουν κάνει υποχείρια τους.
ΟΙ Εβραίοι και μασόνοι έχουν πιάσει όλα τα πόστα σε όλες τις θέσεις, μέσα στον λευκό οίκο, σε κάθε υπουργείο, σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό,σε κάθε δικαστήριο, σε κάθε μεγάλο πόστο που ασκεί βια για την εξουσία.
Αιμοδιψή τέρατα φέρανε τον κόσμο στα μέτρα τους, καπιταλισμός και νέα τάξη πραγμάτων,δηλαδή κρατική τρομοκρατία.
Ποιοι είναι τελικά οι τρομοκράτες;;σίγουρα όχι ο απλός κόσμος,αλλά αυτά τα σαράκια που κρατάνε της καρέκλες.
Ναι αυτά τα τέρατα κρατάνε την εξουσία και βιάζουν κάθε μέρα τα μυαλά μας.ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣ είναι το ΊΔΙΟ το ΚΡΆΤΟΣ και η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ όργανο του.
Όλα τα δεινά της ανθρωπότητας ξεκινούν από την σαπίλα τον εξουσιαστών σκοταδιστών,ο κόσμος πλέον τους ανήκει,και εμείς απλά παίζουμε τα πιόνια στο δικό τους παιχνίδι.Πόλεμος,
πείνα, εξαναγκασμός,παραχάραξη της ιστορίας.
άνθρωποι πεθαίνουν στο όνομα του χρήματος, ο πόλεμος πουλάει όπλα βλέπεις, πέθανε πλέον και η ανθρωπιά μας, μαζί με τα όνειρα που είχαμε για Ζωή, για της χαμένες ελπίδες μας ψάχνουμε στα σκουπίδια,ρακοσυλλέκτες της ίδιας μας της Ζωής.
Προσπαθήστε να βγείτε από τον φαύλο κύκλο που μας περιβάλει σπάσετε την αλυσίδα του καπιταλισμού και της εκμετάλλευσης,όχι σε όλα όσα μας δίνουν τα τέρατα, να κοιμηθούμε ύπνο δικαίου,μην υπηρετείτε αλο αυτές τις βδέλλες,όχι στην καταπιεστική βια τον κρατών,και στα τσιράκια της εξουσίας.
Όλοι πρέπει να επανάστατήσουμε ενάντια στους τρομονόμους τον πολιτικών τεράτων.
ΒΙΑ στην ΒΙΑ της εξουσίας,φωτιά στη φωτιά,μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ελευθερωθούμε από τον καπιταλιστικό ζυγό,και να ζήσουμε όπως πρέπει αξιοπρεπώς σε αυτήν την κοινωνία,χωρίς τους νταβατζήδες της μιζέριας μας,διότι αυτό είναι ,νταβατζήδες.
Εδώ ομος είναι τα δύσκολα Πίος θα μπορέσει να ξεφύγει από ένα σύστημα που είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε να εξυπηρετεί μόνο τα δικά τους συμφέροντα κι όχι τα κοινά.Τα παράθυρά στους νόμους υπάρχουν μόνον δια τους  πλούσιους,όποιος έχει μεγάλη θέση έχει και δύναμή κι αν έχει και θέση σε στοά  εκεί είναι που ανεβαίνει από το πουθενά και γίνεται κάποιος,με μπόλικο χρήμα,βίλες,πισίνες δεξιώσεις και σαλόνια,κι εκεί  είναι που χάνεις την ανθρωπιά σου και γίνεσαι τέρας χρηματοφάγο.
Ξέρω συνειδητά πως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το φαύλο σύστημα και αφού σ' αυτό γεννηθήκαμε με αυτό θα παίξουμε,ο κάθε ένας τον ρόλο του,τουλάχιστο ας προσπαθήσει ο κάθε ένας μας να είναι πιο συνετός άνθρωπος σε ότι κάνει διότι ότι κανη έχει ανάλογο αντίκτυπο στην κοινωνία που ζούμε.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σύμφωνη σε όλα , δε το έχω ψάξει αλλά το συμπεραίνω από τις εξελίξεις όπως τις μαθαίνω στα ΜΜΕ ή παρατηρώ γύρο μου.
Διαφωνώ στη νέα τάξη πραγμάτων , ο πρώτος που μίλησε για αυτή ήταν ήταν ο Aldous Huxley εννοώντας μια τάξη πραγμάτων που θα ανήκει περισσότερο στη φαντασία όπως το είπε και ο Παύλος μας. Με την ίδια έννοια το αναφέρουν και οι αναρχικοί. Αυτό που λες είναι καθαρή κρατική τρομοκρατία που έχει μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μας χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.
Μου αρέσει η έκφρασή σου πολύ , πώς φαίνονται οι καλοδουλεμένοι άνθρωποι :)